Selasa, 20 Oktober 2009

HARI KELUARGA SKUB 2009

Tahniah kepada Warga SK. ULU BERNAM, Perak... kerana telah berjaya menjayakan program hari keluarga SKUB dengan jayanya.

Tahniah juga di ucapkan kepada Chief de Mission, En. Fadrussham serta jawatankuasa kerjanya atas kecemerlangan kepenganjurannya serta kepengurusannya terhadap program ini.

Pada hari Sabtu dan Ahad yang lalu bersamaan dengan 17 OKTOBER dan 18 OKTOBER 2009 telah berlangsungnya Hari Keluarga SKUB 2009 serta Majlis Perpisahan En. Mohd. Som b. Mohd. Taib (PK. Pentadbiran) yang akan bertugas di SK.Sungai Pulau mulai minggu hadapan. Majlis telah dilangsungkan di Kalumpang Resort and Training Centre, Tanjung Malim Perak.

Segala aktivitinya diatur secara santai dan amat meriah. Tujuan utamanya adalah untuk merapatkan lagi silaturrahim antara warga SKUB. Dan alhamdulillah sambutannya amat menggalakkan. Dapat sambutan daripada pengusaha kantin serta PIBG. Terimkasih diucapkan kepada En.Mahmood (Asst. Manager Ldg. Sg. Chawang) serta En.Manaf (Pengusaha Kantin) yang datang bersama keluarga bagi memeriahkan lagi majlis ini.

Berikut adalah rentetan kronologi yang berlaku pada hari tersebut

SABTU, 17 OKTOBER 2009Ahli2 berkumpul dihadapan SK.Binjai Jaya untuk memulakan perjalanan yang dilakukan secara berkonvoi.
Ketibaan Ketua Konvoi yang amat dinanti-nantikan untuk mengepalai konvoi, setelah semua ahli penat menunggu kira2 1jam.


dan akhirnya sampailah ke destinasi yang dirancang


tanpa berlengah lagi untuk menyejukkan badan setelah selesai proses pendaftaran dan check- in..


selepas mandi di sungai , kolam pulak jadi sasaran. Mandi sampai lewat petang...Aktiviti makan malam pada sebelah malamnya
dan diikuti dengan acara berkaraoke bagi mereka2 yang berminat serta berbakat

AHAD 18 OKTOBER 2009


setelah selesai bersarapan pagi, acara sukaneka pula dijalankan antara ahli2.

ini adalah acara bowling padang


anak2 dengan aktiviti mereka yang tersendiri,
sementara ibu bapa mengambil bahagian dalan aktiviti sukaneka.Head of Department n Senior Assistant pun sporting habis...
acara menyambut belon air
para ibu memberikan pose istemewa berlatarbelakangkan papan tanda KRTC
ape yang penting???? kerjasamaaaa....
aktiviti mencari guli di dalam air..
Itu adalah sebahagian dari aktiviti Hari Keluarga yang dapat dirakamkan. Apa2 pun Hari Keluarga SKUB 2009 ni, memang best bak kata orang, rugi kalau tk join.... Harap2 tahun hadapan adalah kesinambungannye.........

Tahniah!Tahniah!Tahniah!................

INFO TERKINI